Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de UniuneaEuropeană, vă invităm să vizitaţi http://www.fonduri-ue.ro
 

Proiect SAFIR
Despre proiect
Obiective
Grup tinta
Activitati
Rezultate
Achizitii

Informare si consiliere
Despre
Documente utile
Medierea muncii
Antreprenoriat
Formare profesionala
Clubul Intreprinzatorilor
Contact


Antreprenoriat


Serviciile de consultanta in antreprenoriat sunt oferite in cadrul activitatii A4. Furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri care sa includa servicii juridice, de marketing, financiare, metode si tehnici eficiente de management si alte servicii de consultanta, care se deruleaza in perioada 01.03.2011 - 30.04.2012.

Serviciile furnizate vor fi:
* consultanta pentru identificarea afacerii compatibile cu tipul de personalitate a persoanei asistate;
* asistenta pentru identificarea formei juridice potrivite pentru demararea unei afaceri;
* asistenta juridica pentru inregistrarea ca si persoana juridica;
* consultanta in marketing, managementul firmei si management financiar pentru conducerea si promovarea afacerii.

Chiar de la inceput, odata cu inscrierea in grupul tinta, participantii sunt informati asupra posibilitatii de a participa la asistenta specializata privind initierea unei afaceri. Cei interesati solicita in cererea de furnizare de servicii integrate sa beneficieze de consultanta in antreprenoriat sau isi exprima interesul pe parcursul sedintelor de informare si consiliere profesionala.
In cadrul activitatii de selectare a participantilor la acest serviciu, expertul in antreprenoriat testeaza aptitudinile de intreprinzator ale fiecarui somer care este interesat de inceperea unei afaceri proprii, analizeaza si recomandarile facute de expertii proiectului si selecteaza persoanele care au aptitudini antreprenoriale pentru a le furniza asistenta si consultanta in afaceri.
Pentru fiecare persoana selectata, in urma participarii la serviciul de furnizare de consultanta pentru initierea unei afaceri, va fi tocmita o fisa individuala de consultanta in antreprenoriat.


Continutul acestui site nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala
a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
SAFIR - 2011